top of page
Fam Dheedene_Fashionclub 70_015 - kopie

Familiebedrijf

Rome werd niet in één dag gebouwd, hetzelfde geldt voor Fashion Club 70. Oprichter Luc Dheedene begon met enkele vierkante meters in de Brusselse Trade Mart met de verkoop van Duitse merken voor een Nederlandse agent. Op een dag werd hij verliefd op de Italiaanse collecties, die in 'L'Uomo Vogue' te zien waren en besloot hij te vertrekken naar Vicenza, Italië, op zoek naar zijn eerste contract. Dit leidde tot een samenwerking met Ferré, Moschino & Versace.


Naarmate het bedrijf succesvoller werd, met meer ontwerpers die hun merken in de handen van Fashion Club 70 vertrouwen, groeide de behoefte aan meer ruimte en dit resulteerde in de verhuizing naar Antwerpen. Een verstandige beslissing, want Fashion Club 70 richt zich op België, Nederland en Luxemburg en is nu gevestigd in het centrum van alle drie de landen. Deze strategische verhuizing maakte het mogelijk om het bedrijf te laten evolueren en uit te breiden met het seizoen.


Toch is en blijft Fashion Club 70 een familiebedrijf, met duidelijke doelstellingen voor de toekomst. Luc Dheedene heeft zijn kennis gedeeld met zijn twee zonen, Miguel en Gregory, om de toekomst van het bedrijf, die al zo rooskleurig is, veilig te stellen.

Over: Over
bottom of page