top of page

Teams

8 teams

De gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers dragen nog steeds de kernwaarden van het bedrijf uit; loyaliteit, persoonlijke service en het opbouwen van langdurige relaties met zowel klanten als fabrikanten. Om onze partners zo goed mogelijk te ondersteunen, hebben we een doordachte structuur geïmplementeerd. Fashion Club 70 bestaat nu uit 8 verschillende verkoopafdelingen, elk gespecialiseerd in hun eigen vakgebied. Dit heeft geresulteerd in goed georganiseerde en strikt toegewijde teams van verkoop, financiën en klantenservice.

Teams: Over
IMG_6304.jpg

Sales

WERKEN BIJ FC IS WERKEN MET EEN PASSIE VOOR MODE

Een sales executive is verantwoordelijk voor de distributie van één van onze merken in de Benelux modewereld. Het gaat er niet alleen om dat de bestaande klantenkring de beste service krijgt, maar ook dat het marktaandeel voortdurend wordt vergroot door nieuwe klanten aan te trekken. Een sales executive is resultaatgericht, altijd gericht op de taak die voor ons ligt en is zeer accuraat in de omgang met papierwerk. Hij of zij heeft een sterke kennis van de hedendaagse modemarkt en deelt deze kennis met onze fabrikanten in het buitenland.

"In 2006, direct na het afronden van mijn Master in Marketing Management, ben ik bij Fashion Club 70 gaan werken. Ik was een groentje, ik had geen enkele ervaring, noch in de verkoop, noch in de mode, maar Fashion Club 70 gaf me toch de kans om de mode-industrie en al haar magie te ontdekken. Ik leerde van mijn collega's alle vaardigheden die nodig waren om een goede salesmanager te worden. Na jaren van hard werken, veel leren en elke dag beter worden, werd ik Senior Sales Executive en ik ben zo trots om die titel te dragen. Ik hou van de verscheidenheid van mijn werk: naar verkoopvergaderingen in het buitenland gaan, internationale beurzen bezoeken waar ik de kans krijg om mijn merken te introduceren en te verkopen, lange termijn en echte relaties met mijn klanten opbouwen, enz. Alle ervaring die ik heb opgedaan bij Fashion Club 70 heeft mij veerkrachtiger en competenter gemaakt, niet alleen professioneel maar ook persoonlijk." 

Teams: Diensten

Job opportuniteit

ONE TEAM, ONE GOAL!

Had u graag deel geweest van ons team? Bekijk onze openstaande vacatures!

Teams: Over
bottom of page