Fashionclub 70 

since 1970

 
IMG_6235.jpg

Over

Vandaag de dag is Fashion Club 70 een van de meest gerenommeerde fashion distributeurs in Europa. Het vertegenwoordigt meer dan 70 topmerken in meer dan 1700 boetieks in de hele Benelux. De gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers dragen nog steeds de kernwaarden van het bedrijf uit; loyaliteit, persoonlijke service en het opbouwen van langdurige relaties met zowel klanten als fabrikanten. De hoofdzetel is gevestigd in Antwerpen, met verschillende gespecialiseerde verkoopteams, een perskantoor, een professionele klantendienst, een eigen IT-team, een bedrijfsrestaurant en een oppervlakte van 15.000 vierkante meter, 
over een totaal van 3 gebouwen.

 
IMG_6412.jpg

Brands

Sinds de oprichting in 2000 staat fashionclub70 erom bekend dat wij er alles aan doen om onze klanten te helpen. Het is deze houding die ervoor heeft gezorgd dat wij uit konden groeien tot het bedrijf dat wij nu zijn.


Wij geloven dat de klant koning is en dat betekend uitzonderlijke producten en uitzonderlijke diensten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over wat we te bieden hebben.

 
IMG_6449.jpg

Teams

Sinds wij in 2000 de deuren openden zijn wij meesters geworden in ons vak. Onze toewijding aan kwaliteitsproducten, fantastische diensten en de beste klantenservice zorgt ervoor dat onze klanten telkens weer bij ons terug komen.

We stoppen nooit met verbeteren en zullen ons aanbod blijven uitbreiden zodat we de regio Zwolle optimaal kunnen bedienen. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien wat fashionclub70 voor je kan betekenen.

 
EA-0108_edited_edited.jpg

Galerij

Tekstje over wat er te zien is in de galerij